Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

Marina de Kievit

In deze maatschappij zijn wij bezig met presteren, meer welvaart meer luxe en vaak alles in egoïsme. Als er een punt in je leven komt dat  je geconfronteerd wordt met je doelen en je soms vaste denkbeelden (dit kan door hele verschillende situaties komen) komen er vaak vragen.

Je eigen ik, je ziel wordt op de proef gesteld. Dan lijkt die buitenkant opeens niet meer relevant. Op een mooie auto kan je je wilskracht niet testen. De grote bankrekening staat niet voor jouw wijsheid. De liefde die je voelt voor jezelf en voor de ander is niet benoemt op je cv.

Natuurlijk zijn wij allemaal mensen en maken deze hulpmiddelen onze levens vaak makkelijker, aangenamer. Maar alles is vaak tijdelijk en dat vergeten we te snel, te makkelijk. Omdat we simpelweg verblindt worden. 

Tot er een moment in je leven komt en je af gaat vragen hoe je hieruit gaat komen met alleen jezelf, jouw kracht, jouw wijsheid, jouw ziel. Dit punt in mijn leven is het moment geweest om hier te komen waar ik nu ben, maar nog lang niet waar ik wil zijn. Je bent namelijk nooit uitgeleerd en als ik iets graag doe is het leren.  

Als sociaal pedagogisch werker heb ik jaren met kinderen gewerkt.

In 2010 heb ik mijn papieren voor coaching  counselor behaald. 

Familieopstellingen kan er toegepast worden. Een opleiding tot systematisch werken is toegevoegd aan het lijstje van mijn opleidingen.

Narratieve therapie is een opleiding die pas is afgerond. Het diploma is binnen!

 Ik ben een erkende therapeut in de bijzondere therapie vorm Narratieve therapie.

Ik mag mensen helpen om zichzelf te helpen ontwikkelen doormiddel deze gesprekstechniek 

 

Intuïtieve ontwikkeling en mediumschap is een onderdeel waar ik vele cursussen in heb gedaan en nog steeds doe.

Ik heb de opleiding creatieve therapie gevolgd om creatieve kwaliteiten  te kunnen toe passen in mijn consulten en cursussen. 

Encaustic art / wastekening is prachtig om te doen en zoveel uit te halen.

Zo is een moodboard maken in een mindmap vorm een geweldige manier van creatieve therapie. Door middel van een persoonlijke uitleg is het een verrijking om jouw pad te hervinden of je doelen uit te zetten

Jaren geleden ben ik een begonnen om een praktijk op te zetten als kindercoach. Er gebeurde veel in mijn leven en mijn passie verdween naar de achtergrond. Nu zijn het de kinderen die steeds op mijn pad komen en waar ik zo dankbaar voor ben.

Ik ben actief bezig om kinderen te begeleiden .Dat kan door de georganiseerde Bliss momenten maar kan ook individueel.

Ik hoop nog heel veel meer te mogen leren om volwassen en kinderen steeds gelukkiger en sterker te zien worden.  

En zo leer ik steeds meer, net als iedereen, elke dag weer.

 

Je mag er zijn dat is een waarheid, vertrouw op je intuïtie en je wijsheid. Geniet in alle liefde van je eigen innerlijke kracht. 

Mijn idee is namelijk dat dit voor iedereen te bereiken is, dit kan je alleen, maar soms is het heel fijn om iemand te hebben die je daar bij steunt, die meeleeft, die de tools heeft om deze stap dichterbij te laten komen. Om dan vooral een tevreden gevoel te krijgen met jezelf.

Want je kan pas van de wereld gaan houden, als je van jezelf houdt