Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

Opstelling


Een opstelling is een sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk van degene die het vraagstuk inbrengt, worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. Deelnemers krijgen door de vragende deelnemer een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers.

Een individuele opstelling is in feite hetzelfde als een groeps-opstelling.
Het grote verschil is dat er geen representanten zijn in menselijke vorm.
De representanten zijn nu poppetjes of vellen papier.
Sta jij zelf niet graag in een groep, dan heb jij hier veel baat bij.Net als in de groeps-opstelling worden de representanten aan de hand van de poppetjes of vellen geplaatst vanuit innerlijk gevoel en waarneming.
De plaatsing van de poppetjes of vellen roept altijd vragen op. Spanningen worden voelbaar en gevoelens komen naar boven. Schrik daar niet van. Maar laat het gebeuren.

Ik zoek naar een oplossing met jou door gesprekken te voeren en door aanpassingen in de opstelling te verrichten.

Ik heb mijn opleiding familie opstellingen systematisch werk behaald in 2015, maar geheel volgens de bliss blik heb ik hier mijn eigen manier in gevonden. Waardoor mijn benadering authentiek is en vanuit mijn kennis en ervaringen benaderd wordt. 

Er worden familieopstellingen dagdelen georganiseerd deze kosten 20 euro p.p. de datums staan op de facebookpagina van Bliss

Als je behoefte heb aan een individuele opstelling neem contact op. De kosten bedragen hiervoor 49,- euro