Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

 

Gastenboek

Sonja Klein
21-10-20 21:17:05
Wat is Bliss ??? Bliss is als thuiskomen! Niet raar of spannend maar een hele mooie inkijk in je " eigen" ik. Bij Marina op cursus geweest en dat heeft mij heel veel gebracht. Heel veel handvaten gekregen om eindelijk eens te kiezen voor mijzelf!! Er werd mij letterlijk een spiegel voor gehouden dat ik er ook mag zijn en niet altijd eerst de ander. Met een lach en zeker ook een traan vele mooie gesprekken gevoerd. Door meditatie ook geleerd om wat rust in mijn hoofd te krijgen. Voor een ieder met zijn eigen issues een echte aanrader. Niet eng of zweverig maar een hele fijne plek om aan jezelf te werken!!
Marleen Van der Linden
14-04-19 10:58:30
Het is fijn om in een gezellige huiselijke sfeer met gelijkgestemden de tijd voor jezelf te nemen, persoonlijk te mogen groeien en een luisterend oor (of oren) te hebben die jou helpt om vooruit te kunnen gaan! En dit allemaal over begeleiding van Marina, een lieve nuchtere vrouw waarbij ik mij vrij voel om mijzelf te kunnen zijn.
Ik ben heel blij dat ik Bliss heb gevonden! 🌸
Loes Kleijn
27-12-18 16:13:47
Even tijd voor jezelf is wat je bij Bliss ervaart onder het genot van een bakkie en chocola. Heel erg fijn om in deze hectische Wereld kennis te maken met de warmte en liefde van Marina ♥ Het voelt als een warm bad waar het heel lekker is om in thuis te komen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en dat liefdevol wil ervaren.
Annette Uitenbroek
27-12-18 16:13:16
Ben erg blij dat ik hier terecht gekomen ben..Hier kan je jezelf zijn en je spiritueel ontwikkelen. .Enorm bedankt voor de boodschap die ik gewonnen heb. .Zo mooi en leerzaam...
Maryanne Ton
27-12-18 16:12:45
Dank je wel voor de zeer bijzondere avond mediumschap. Wat een prachtig en leuk mens ben je zelf Marina. Ook genoten van de andere dames (en heer �) Zeer, zeer bijzonder �
Masha Westdijk
27-12-18 16:11:49
Super leuke avond gehad. Veel geleerd en lekker ontspannen!
Helene van der Want
27-12-18 16:11:12
Vanmorgen voor het eerst naar Bliss geweest, omdat ik een persoonlijke reading heb gewonnen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik ben met een héél goed en bevredigend gevoel weggegaan. Wat heb ik een fijn gesprek gehad, waarin mijn gevoelens zijn bevestigd en waarin mij nieuwe handvatten zijn aangereikt. Ik vond het erg fijn dat je de tijd (letterlijk, want het was al veel later dan ik dacht) nam voor ons gesprek en dat we zo open met elkaar konden praten. Ik voelde me prettig en veilig bij je. Nogmaals super bedankt voor de prijs en het gesprek.
Jane den Hartog
27-12-18 16:10:16
Marina is een prachtige lieve vrouw.
Als je bij haar bent voel je je begrepen en geliefd.
Ik zou zeggen neem eens een kijkje bij Bliss.
Het is zeker de moeite waard.!!
Yvonne Aaldring
27-12-18 16:09:35
Iedere keer dat ik bij Bliss naar buiten stap ben ik weer wat wijzer, of heeft iets me getriggerd tot nadenken. Sinds ik bij Bliss kom ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Sinds ik bij Bliss heb leren mediteren kan ik voor mijzelf rustpunten creëren in mijn soms hectisch bestaan. Het is fijn om bij jezelf thuis te komen. Zonder Bliss had ik tot nu toe niet geweten hoe ik dat moet doen. Dank je wel!
Sandra Wensvoort
27-12-18 16:08:31
Net een interessante ochtend mogen ervaren over het onderwerp HSP. Voor mij een bevestiging en herkenning. Marina verteld het duidelijk en weet gelijk bij ieder persoonlijk in te springen. Heeft oog voor iedereen en laat ook haar eigen kwetsbaarheid zien. Ik kan alleen maar zeggen...ga eens naar Bliss en leer meer over jezelf...een echte aanrader! Daarbij een heerlijke warme sfeer en respect! Geeft ruimte om jezelf te kunnen zijn en dat is uniek
Annemiek Roth
27-12-18 16:07:03Het voelt als thuiskomen. Als je binnenkomt, kom je binnen in een gezellige huiskamer, kaarsjes, bak thee of koffie erbij. Tijd voor jezelf.
Marina is de “juf”, maar toch voelt het niet zo. Ze is down to earth, heerlijk nuchter en vol ( Rotterdamse) humor. En tegelijkertijd leer je heel veel van haar.
Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om naar Bliss te gaan en ik kan het iedereen aanraden.
Gun jezelf de tijd VOOR jezelf en leer tegelijkertijd veel OVER jezelf!
Martine den Hartog
16-08-15 20:48:17
Marina, wat ben ik blij met de kleine resultaten die we bij Stijn terugzien. Bedankt!
Laura van der Heul
20-11-14 14:08:35
Marina, wat ben ik trots op jou. Je hebt een fantastische site neergezet en ik ben blij en gelukkig dat ik bliss bij jou mag volgen.

Liefs Laura
Tonen: 5  10   20