Laat je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere
 

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Sonja Klein
21-10-20 21:17:05
Wat is Bliss ??? Bliss is als thuiskomen! Niet raar of spannend maar een hele mooie inkijk in je " eigen" ik. Bij Marina op cursus geweest en dat heeft mij heel veel gebracht. Heel veel handvaten gekregen om eindelijk eens te kiezen voor mijzelf!! Er werd mij letterlijk een spiegel voor gehouden dat ik er ook mag zijn en niet altijd eerst de ander. Met een lach en zeker ook een traan vele mooie gesprekken gevoerd. Door meditatie ook geleerd om wat rust in mijn hoofd te krijgen. Voor een ieder met zijn eigen issues een echte aanrader. Niet eng of zweverig maar een hele fijne plek om aan jezelf te werken!!
Marleen Van der Linden
14-04-19 10:58:30
Het is fijn om in een gezellige huiselijke sfeer met gelijkgestemden de tijd voor jezelf te nemen, persoonlijk te mogen groeien en een luisterend oor (of oren) te hebben die jou helpt om vooruit te kunnen gaan! En dit allemaal over begeleiding van Marina, een lieve nuchtere vrouw waarbij ik mij vrij voel om mijzelf te kunnen zijn.
Ik ben heel blij dat ik Bliss heb gevonden! 🌸
Loes Kleijn
27-12-18 16:13:47
Even tijd voor jezelf is wat je bij Bliss ervaart onder het genot van een bakkie en chocola. Heel erg fijn om in deze hectische Wereld kennis te maken met de warmte en liefde van Marina ♥ Het voelt als een warm bad waar het heel lekker is om in thuis te komen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en dat liefdevol wil ervaren.
Annette Uitenbroek
27-12-18 16:13:16
Ben erg blij dat ik hier terecht gekomen ben..Hier kan je jezelf zijn en je spiritueel ontwikkelen. .Enorm bedankt voor de boodschap die ik gewonnen heb. .Zo mooi en leerzaam...
Maryanne Ton
27-12-18 16:12:45
Dank je wel voor de zeer bijzondere avond mediumschap. Wat een prachtig en leuk mens ben je zelf Marina. Ook genoten van de andere dames (en heer �) Zeer, zeer bijzonder �
Tonen: 5  10   20